Domotica

Domotica is een term die staat voor het automatiseren van uw woning op alle mogelijke gebieden.

Dit kan een simpele thermostaatkraan op de radiator in de badkamer zijn, die de temperatuur constant houdt, tot en met het volledig (automatisch) regelen van uw hele woning.

Domotica werkt niet alleen comfortverhogend maar verhoogt ook de uw veiligheid, wat te denken bijvoorbeeld van een systeem waarbij met een druk op een knop automatisch uw rolluiken sluiten en uw deuren op slot gaan? Of een melding op uw smartphone als iemand uw woning binnengaat terwijl u zelf niet thuis bent?

Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden om uw verwarmingssysteem te automatiseren is  het evohome systeem van Honeywell.

Hierbij worden alle radiatoren in huis voorzien van draadloze afsluiters die elk apart uw cv ketel kunnen aansturen. Werkt u veel thuis in uw eigen kantoor? Zonder dat u het hele huis hoeft te verwarmen kunt u dan toch uw kantoor verwarmen.

Onregelmatige werktijden, Met uw smartphone schakelt u de verwarming in op het moment dat u vanaf kantoor vertrekt, en u komt thuis in een aangenaam warm huis

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.