Onze VisieEen nieuwe cv ketel, de badkamer verbouwen, uw cv-installatie via een smartphone besturen…..

Uitgaves die over het algemeen een flinke investering vergen, en waarvan wordt verwacht dat ze de komende jaren een verhoging van het wooncomfort en/of een energiebesparing bewerkstelligen.

Wat wij steeds vaker zien is dat een consument zich gaat oriënteren via internet en verzeild raakt in een warboel van stuntprijzen en aanbiedingen.

Wij zijn van mening dat er in de installatiebranche geen enkele situatie is waarbij zomaar een prijs kan worden gemaakt, alles hangt af van de persoonlijke wensen en eisen van de eindgebruiker, kortom, maatwerk.

Regelmatig worden wij geconfronteerd met eindgebruikers die, doordat ze zich hebben laten verleiden door alleen de laagste prijs, teleurgesteld zijn in het eindresultaat of de service achteraf van de leverancier.

Onze doelstelling is om de eindgebruiker een oplossing te bieden die volledig aan zijn of haar verwachtingen voldoet en daarom gaan wij vooraf aan een prijsopgave rond de tafel zitten zodat duidelijk wordt wat de wensen, en de daarbij behorende mogelijkheden zijn.

Deze doelstelling is sinds de oprichting van ons bedrijf in 2002 nog steeds ons belangrijkste streven. Dit is door een klantenbestand van ruim 600 relaties, inmiddels een bewezen succesvolle formule.